Samen ontwikkelen we
De Lindenhorst Zeist


Aandacht voor klanten en hun wensen bepaalt bij ons het verdere ontwikkelproces, niet andersom. Wij zien gebieds- en projectontwikkeling als een reis die we samen afleggen. Waarbij iedereen klant is die op een manier betrokken is bij onze projecten: beleidsmakers, architecten, stedenbouwkundigen, bouwers, omwonenden en potentiële kopers.

Deze gedachte – van samen ontwikkelen, participatie en duurzame betrokkenheid – vormt vanaf de oprichting de basis onder ons bedrijf. In samenspraak vooraf, met een open en vragende houding, maakt dat er wederzijds vertrouwen ontstaat. Dé basis voor iedere duurzame relatie.

VanWonen creëert duurzame woningen in een gezonde woonomgeving. De Lindenhorst wordt zo’n gezonde plek. Het gaat plek bieden aan natuur én duurzame woningen met veel ruimte voor eigen ideeën. Samen met de buurt en de toekomstige bewoners ontwikkelen we deze nieuwe woonomgeving. Hoe dit er precies uit moet zien? Dat vragen we aan u! We hebben buro De Wijde Blik gevraagd om ons te begeleiden bij dit mooie ontwikkelproces. Zodra bekend is wanneer we starten met een bijeenkomst, zullen we belangstellenden op de hoogte stellen. Interesse? Schrijf u in als belangstellende en denk met ons mee!

Ik wil op de hoogte blijven
Hans Berghege
Uw Verkoopmanager De Lindenhorst
+31682277780 Mail mij hansberghege@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis te vinden”